Григор Димитров приключи в Маями



31-03-2015 05:12 | Станко Димов

За трета поредна година Григор Димитров отпадна в трети кръг на „Мастърс 1000” турнира в Маями. Това стана факт, след като най-добрият български тенисист отстъпи в два сета пред американеца Джон Иснър, в отделните части 6:7 (2), 2:6.

Гришо има за какво да съжалява, тъй като особено в началото на двубоя имаше своите шансове да пробие гиганта от САЩ. Още в третия гейм на срещата нашето момче се добра до две последователни точки за пробив, от които за жалост така и не се възползва.

В последствие се оказа, че това са единствените шансове в сета за посрещащия да стигне до пробив, а в заслужения тайбрек грешките на Григор Димитров бяха в повече и това позволи на Иснър да поведе в резултата – 7:6 (2).

През втората част Димитров допусна два пробива на подаването си, като на свой ред така и не успя да се справи с все по-уверената игра на Иснър и напусна турнира.

Това беше първи двубой между двамата, а в следващите няколко седмици българинът ще си вземе почивка, след което ще започне участието си на сезона на клей в Европа.

ПРОГНОЗИРАЙТЕ СРЕЩИТЕ В МАЯМИ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини