В Русия: Маша е лудо влюбена в Григор



27-03-2015 14:25 | Станко Димов

Мария Шарапова е силно влюбена в Григор Димитров. Така смята пресаташето на Руската федерация по тенис. София Тартакова коментира отношенията на бившата №1 в света и българина и като доказателство посочва решението на Шарапова да участва в Акапулко, а не в Доха, за да бъде заедно с Димитров.

В мексиканския курорт Григор скочи от скала в океана и това е повод Мария да го смята за луд в добрия смисъл на думата и че хора с точно такъв характер стават големи шампиони.

В момента Шарапова и Димитров са заедно в Маями. Снощи рускинята допусна сензационна загуба в двубоя срещу своята сънародничка Даря Гаврилова, докато нашият състезател ще започне в турнира в събота. Григор използва свободното си от тренировки време, за да напомни на феновете си да отбележат Часа на Земята.

„Това селфи със свещ е моята подготовка. Призовавам ви да направите същото”, написа тенисистът в Twitter. Димитров не пропуска инициативата за съхраняване на природните ресурси.

Часът на Земята е в събота и точно в 20,30 ч всеки може да се включи, като загаси символично осветлението. Акцентът за България тази година е опазването на реките.

Източник: "24 часа"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини