Григор Димитров ще защитава титлата си от Куинс Клъб



Григор Димитров ще защитава титлата си от Куинс Клъб
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
12-01-2015 15:00 | Любомир Тодоров

Григор Димитров ще се завърне през лятото на турнира в Куинс Клъб и ще защитава трофея си от миналата година. Българинът направи специално обръщение, в което разкрива отношението си към турнира.

„Винаги съм имал специална връзка с Aegon Championships (бел.ред. името на турнира), където по-рано в кариерата си получих на два пъти уайлд кард”, коментира Григор Димитров, който през 2014-а победи на финала Фелисиано Лопес.

„Наистина съм щастлив, че ще се завърна в Куинс Клъб и ще защитавам титлата си. Очаквам с нетърпение отново да играя пред страхотната британска публика. Това е един от любимите ми турнири, а спечелването на трофея миналата година е сред най-добрите спомени в кариерата ми”, каза още българинът. 

Участието си в Куинс Клъб потвърди и първата ракета на Великобритания Анди Мъри, който през тази година ще се опита да спечели надпреварата за 4-и път, с което да изравни постижението на Анди Родик, Лейтън Хюит, Борис Бекер и Джон МакЕнроу по брой титли в турнира.

Aegon Championships ще се проведе в периода 15-21 юни и ще послужи на Димитров и Мъри като генерална репетиция преди Уимбълдън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини