Григор Димитров с големи очаквания за новия сезон (ВИДЕО)



06-01-2015 11:37 | Станко Димов

Григор Димитров очаква с нетърпение старта на сезон 2015, който официално ще се случи за него в сряда сутрин, когато се изправи срещу Жереми Шарди в първия си двубой на сингъл за годината. Българинът и французинът ще премерят сили в среща от втори кръг на турнира в Бризбейн, а залогът е участие на четвъртфинал в турнира.

„Тук играх първия си финал в АТР, беше преди две години. Градът е страхотен, оживен е. Турнирът е много добър и като цяло това е отличен начин да започнеш годината. За мен винаги е било голямо удоволствие да играя в Бризбейн”, сподели Димитров пред официалния тв канал на АТР.

Българинът също така сподели, че заедно с треньора си Роджър Рашид са провели много интензивна подготовка и се чувства напълно готов за предстоящите тежки битки в различни точки на света.

„Определено съм много доволен от прогреса, който регистрира тялото ми във физическо отношение и от начина, по който то реагира на натоварванията по време на предсезонната подготовка.

Положих много усилия седмици наред, изкарах доста часове във фитнес залата и съм много развълнуван от старта на новия сезон”, каза още Спортист №1 на България за миналата година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини