Най-любопитните реплики през 2014



24-12-2014 16:57 | ESPN

От ESPN подбраха част от най-любопитните реплики от тенис сезон 2014. Вижте ги:

 

1. "Замислям се за МакЕнроу в момента." - Рафаел Надал се шегува, че може да назначи Джон МакЕнроу за свой треньор, след като някои от неговите основни съперници през годините влязоха в тази роля. Стефан Едберг, Борис Бекер и Иван Лендъл станаха наставници съответно на Роджър Федерер, Новак Джокович и Анди Мъри.

 

2. "Добре дошли в лудия свят на женския тенис." - Ли На за изненадите по време на Australian Open при дамите.

 

3. "Тя е като малката ми сестра от друга майка и различна страна." - Серина Уилямс за приятелството си с Каролина Вожняцки.

 

4. "Надявам се, че това няма да бъде запой №4." - Марин Чилич за плановете си как ще отпразнува титлата от US Open.

 

5. "Да, да се надяваме, че ще бъде значимо за всички, особено за нероденото дете." - Роджър Федерер. Репликата на швейцареца е по повод на коментар на Гаел Монфис, който обясни, че ще разкаже на децата си, че е играл с него на US Open (Монфис водеше с 2:0 сета в мача, но допусна поражение).

 

6. "Не ги знам, защото не всички жени са еднакви." - Анди Мъри за предимствата на жените треньори.

 

7. "Едно от нещата, с които съм най-горда до момента, е че стигнах дотук почти без да имам бръчки по лицето." - Винъс Уилямс.

 

8. "Винаги съществува вероятност, предполагам, да приема... така че продължавайте, момчета," - Южени Бушар с ироничен коментар за предложенията за брак, които получава в социалните мрежи.

 

9. "Трябва да си направим още деца, предполагам." - Новак Джокович след първия си турнир като баща, който спечели без загубен сет.

 

10. "Устните ми изцяло са напукани, вероятно защото говоря твърде много." - Йелена Янкович за нуждата от балсам за устни по време на мач по двойки.

 

11. "Никога не съм имал номера му. Сега го имам." - Роджър Федерер обяснява защо никога преди да започне работа с идола си от детството Стефан Едберг, не е бил разговарял с него.

 

12. "Трябва да ги очароваш, тъй като те не се впечатляват лесно. Но щом го направиш, те остават на 100% зад теб и могат да ти дадат криле," Ализе Корне за френската публика.

 

13. "Това е като да танцувате върху горещ тиган." - Виктория Азаренка затова какво е да играеш при жегата по време на Australian Open.

 

14. "Със сигурност имаш повече приятели, когато започнеш да се изкачваш в ранглистата." - Стан Вавринка затова какво е да се превърнеш в един от най-добрите играчи.

 

15. "Ще се храня нездравословно." - Милош Раонич затова какво ще може да прави след загубата си в полуфиналите на Уимбълдън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини