Директор на Telenor: Григор показа, че може да тръгнеш отвсякъде



05-11-2014 21:13

Директорът на корпоративната политика на Telenor България Ясен Гуев коментира пред "Дарик" защо от компанията са избрали като свое лице в България именно Григор Димитров.

Както е известно на 4 ноември името на GLOBUL официално беше сменено на Telenor.

"Григор Димитров вече е лице на Telenor България. Ние много мислихме кой се свързва с ценностите ни като компания и кой е този, който е млад, успешен, тръгнал е от България и е станал световна звезда. Пред, когото има невероятно бъдеще. И стигнахме до извода, че това е Григор Димитров," заяви Гуев.

"Още повече неговият имидж е управляван от хора с невероятен авторитет. Може би знаете, може би не, но той работи с агенцията Team8, която управлява правата на Федерер и Дел Потро. Тук водихме преговорите със също един известен човек Георги Стоименов, който е съпруг на Катерина Малеева.

"И това семейство също има невероятен опит. Неповторимо е нещото, което направи Юлия Берберян с трите сестри - да ги вкара в топ 10. Познавам и доста хора от федерацията и те наистина харесват спорта, наистина подкрепят Григор и затова той участва и за националния отбор по състезания, бидейки вече звезда. Ние вярваме, че това е един наистина прекрасен избор.

"Когато снощи показахме рекламата, която е на нашата сграда пред служителите ни към четири следобед, избухнаха ръкопляскания, които продължиха пет минути. За мен това, което прави Григор Димитров е вдъхновящо и показва, че може да тръгнеш отвсякъде в България. Да си роден в Хасково, да се хванеш да работиш здраво.

"Аз честно казано му желая да стане номер 1, но постигнатото от него вече е равносилно на номер 1. Топ 10 - дали си първи, втори, пети или десети - тези хора са невероятни. Разликата е толкова малка. Фактът, че той е стигнал дотам е невероятен," коментира още той.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини