Григор: Благодаря на всички българи за подкрепата



12-09-2014 22:48

Григор Димитров използва социалните мрежи специално, за да благодари на феновете си от България за подкрепата, която е получил в последно време и специално на турнирите в САЩ.

Той разкрива, че ще използва следващите дни, за да се види със своите родители, а след това заминава за серията състезания в Азия.

"Сега съм в Монте Карло, тук започвам подготовката си за азиатските турнири. В интерес на истината мястото е много удобно за мен, а и за повечето тенисисти. Има всички условия за професионална подготовка, възможност да се тренира през цялата година, на всякакви настилки. И е някак на средата между Америка и Азия – много удобно за транспорт и пътуване.

"За няколко дни ще се видя с майка ми и баща ми, те са тук при мен. Рядко можем да се видим тримата на спокойствие и използваме времето между турнирите," разкрива Гришо.

"Искам да благодаря на всички българи, които бяха с мен през последния месец. Дадохте ми страхотна подкрепа - и на US Open, и преди това на мастърсите в Торонто и Синсинати. Четох ви във форумите на сайтовете, в Twitter, Facebook, Instagram. Благодаря от сърце за безсънните нощи пред телевизорите и компютрите. На мен това ми дава много сили, още енергия и мотивация.

"Турнирите бяха трудни, но знаете, че победите учат и дават опит, но загубите учат още повече," допълва той.

Но какво предстои за Гришо оттук нататък?. "Вълнуващи серии от турнири и още по-големи успехи. Сега е ред на добра подготовка за предстоящите турнири. Трябва да съм готов за Пекин и Шанхай, за да вървя напред към голямата цел за този сезон – финалният Мастърс в Лондон през ноември."

"Благодаря Ви отново, поздрави и обич на всички в България," завършва Григор Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини