Гришо: Имам сериозни очаквания



29-08-2014 21:42 | Калин Дацов

Григор Димитров се класира по категоричен начин за третия кръг на Откритото първенство на САЩ. Той надигра с 6:1, 6:2, 6:2 Дуди Села от Израел и постигна втора поредна победа в Ню Йорк.

"Много доволен съм от представянето си. Играл съм срещу Дуди няколко пъти и знам колко опасен може да бъде. Особено на тази настилка.

"Важно е да спечеля толкова бързо и при тези условия за игра. Стартирах годината добре като цяло. В Австралия играх доста мачове. Важното е, че успях да се запазя без контузии. Доволен съм от изявите си като цяло в последните месеци. Имам сериозни очаквания към себе си," закани се българинът.

"Радвам се, че играх за първи път на "Луис Армстронг", получих невероятна подкрепа," обърна се той към зрителите, сред които по традиция имаше и български фенове на играта.

В следващата фаза Гришо ще се изправи срещу 56-ия в света Давид Гофен от Франция. Българинът е спечелил убедително и трите двубоя с този съперник, които са били през 2010-а в турнири от категорията "Фючърс" и "Чалънджър".

РАЗВИТИЕТО НА СРЕЩАТА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини