Григор пред Vogue: Мария избира ресторантите



28-08-2014 19:36 | Калин Дацов

Григор Димитров отново попадна на страниците на световно издание. Той даде пространно интервю за Vogue, в което разкрива подробности за личните си предпочитания при избор на облекло на корта и извън него. Той споделя и някои други любопитни подробности за личния си живот заедно с една от модните икони в световния спорт - приятелката му Мария Шарапова.

"Вдъхновявал съм се и от други спортисти носещи Nike като Андре Агаси и Джон МакЕнроу с техния бунтарски стил. Малко сме го позагубили напоследък и трябва да си го върнем. Особено по-младите играчи. На корта искам да демонстрирам собствения си характер и затова съм благодарен на Nike, защото това бе концепцията, която развиваме от самото начало. Те ме подкрепяха всячески - с най-добрата екипировка. Горд съм с това," разкрива българинът.

Най-успешният български тенисист не крие, че коментира с Мария Шарапова това как трябва да изглежда и в по-цялостен план такива въпроси. "Обсъждаме подобни неща. Лежим си в леглото, един чете списание, а другият е с iPad-а си и пита другия - "Какво мислиш за това или това?". Ценя мнението й. Обожавам начина, по който се облича."

Кои обаче са хората личностите оказали най-голямо влияние върху Гришо при формирането на стила и цялостната му визия по подобни теми? "Бих казал Андре Агаси. Кой може да предложи нещо по-оригинално от неговите дънкови шорти? Според мен той въведе собствен стил. Познавам го добре... той е изключителен. Наистина забавен човек. Извън тениса просто обожавам стила на Джон Деп."

Попитан каква комбинация при облеклото на даден човек може да го подразни най-много, Гришо е категоричен - "Чорапи и сандали."

Григор отчита, че Мария има и думата, когато става въпрос затова в какви ресторанти и места като цяло обичат да посещават двамата в Ню Йорк. "Мария ги подбира - тя е наистина добра в това. Аз обичам да се разхождам в града, да отида в Сентръл парк. Да пазарувам в Barneys, Bergdorf Goodman, всички тези места. А най-хубавото усещане е в мистерията свързана с това да се почувстваш изгубен в града. Оценявам това в днешно време с оглед претрупания ни график. Хубаво е да се откъснеш от всички наоколо и да срещнеш други хора."

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини