Супер сряда – Григор Димитров и Пиронкова в игра!



26-08-2014 21:52 | Станко Димов

Третият ден от новата седмица се очертава да бъде наситен с емоции за феновете на тениса в България. Представителите ни на US Open – Григор Димитров и Цветана Пиронкова ще излязат на корта, като двубоите и на двамата ще могат да бъдат гледани онлайн.

Първа на корта ще видим Цвети. Пловдивчанката ще се изправи срещу Йелена Янкович в двубой от II кръг при дамите, като срещата е втора на корт „Грандстенд” (веднага след двубоя Лопес - Додиг). Очаква се мачът на Цвети да започне около 20:30 часа българско време.

Дотук бившата номер 1 в света Янкович води с 5:0 в преките срещи с българката. В тях сръбкинята е загубила само два сета и то в мачове от 2006-а. Логично световната номер 10 е определяна от букмейкърите като абсолютен фаворит да спечели битката.

Не преди полунощ пък е началният час на двубоя от първи кръг на Григор Димитров с Райън Харисън. Този мач е последен по програма на втория по големина корт „Луис Армстронг” и също ще може да бъде гледан онлайн.

До момента Гришо и американския му опонент са се срещали веднъж – на старта на Уимбълдън преди няколко седмици, като нашето момче се наложи с изразителното 3:0 сета. Букмейкърите в случая изцяло вярват в успеха на българския талант и коефициентите за негов успех са около 1.083, а за Харисън - 8.00.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини