Бекер: С Ноле опровергахме критиците



21-08-2014 03:56 | Калин Дацов

Независимо от ранните си загуби в Торонто и Синсинати Новак Джокович продължава да бъде смятан за основен претендент за титлата от Откритото първенство на САЩ, което започва следващата седмица.

В тази връзка треньорът на Ноле - легендата Борис Бекер е убеден, че двамата вече са поставили достатъчно добри основи при работата си и тепърва ги очакват успехи.

"В началото беше странно. Никога не съм подозирал колко подозрителни хора има около мен. Живеем в свободен свят и всеки може да изрази мнението си. Дори и в тази връзка не мога да отрека, че бях изненадан от множеството съмнения, които чух относно партньорството ми с Новак, когато обявихме, че ще работим заедно," разкри германецът.

Бекер прекратява кариерата си през 1999-а година и след това не бе работил като треньор. "Изненадах се колко критици и скептици се появиха, но явно това идва естествено, когато си Борис Бекер," смята още той.

Бекер е на мнение, че поражението на Джокович на Australian Open е сплотило допълнително екипа им и това се е видяло на Уимбълдън, където той спечели титлата и си осигури първата позиция в ранглистата.

"Смятам, че загубата в Австралия ни направи по-силен отбор. Разбрахме, че единственият начин да заглушим критиките, е отново да се върнем към победите. И това е нещото, което Новак стори. Щом тренираш добър играч като Джокович, винаги очакваш най-доброто," коментира Бекер.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини