Ноле за Йелена: Тя приличаше на ангел в сватбената рокля



14-07-2014 16:50

Световният номер 1 Новак Джокович определено изживява един от най-хубавите периоди в живота си. Само няколко дни, след като триумфира на Уимбълдън той се венча за своята любима Йелена на остров "Свети Стефан" в Черна гора.

В момента Новак и Йелена очакват и първото си дете.

"Когато за първи път я видях с булчинската рокля, усмихвайки се, тя приличаше на ангел," описва Джокович ситуацията пред олтара.

"Опитвах се да запомня всеки един миг. Бях се съсредоточил върху нея, усмивката й и нашето бебе. Това бе перфектният момент," разкрива още той пред списание Hello.

Щастливата Йелена също не крие, че ще помни церемонията до края на живота си. "Бях много нервна. Когато го видях не успях да сдържа сълзите си. Наистина се чувствах щастлива, а поради бременността е наистина трудно да контролирам емоциите си. Благословена съм да го имам в живота си. Не мога да искам по-добър партньор."

Джокович отчита, че триумфът на Уимбълдън над Роджър Федерер е дошъл в наистина най-добрия период в живота му. "Ожених се за жената, която обичам. Спечелих Уимбълдън и се готвя за бащинство - какво повече мога да искам."

СНИМКИ ОТ СВАТБАТА НА ДЖОКОВИЧ!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини