Григор: Разочарован съм, трудно ще спя тази вечер



04-07-2014 22:09 | Станко Димов

Григор Димитров не скри разочарованието си от загубата с 1:3 сета от Новак Джокович на полуфиналите на Уимбълдън. Гришо изигра поредния много силен двубой, а в четвъртата част пропиля и 4 сетбола, 3 от които в тайбрека. След срещата Гришо поздрави победителя Джокович и призна, че трудно ще заспи тази вечер.

„Няма за какво да съжалявам. Всичко е пред мен и всичко е въпрос на време. Със сигурност ще спя лошо тази нощ, тъй като в съзнанието си ще разигравам мислено всички топки от четвъртия сет, но това е положението.

Започнах лошо мача, но постепенно намерих своя ритъм и не знам какво би се получило, ако бях спечелил четвъртия сет. Това е първият ми полуфинал от Големия шлем и съм щастлив, че стигнах дотук.

Наистина се намирам в прекрасен период, няма какво да крия. Това е ценен урок, който ще ми послужи със сигурност за бъдещето. В играта ми днес имаше много върхове и спадове. Много исках да спечеля днес и затова е нормално сега да бъда разочарован. Аплодисменти за Джокович, който напълно заслужи победата”, коментира Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини