Джокович за Григор: Всички трябва да се съобразяват с него



02-07-2014 20:27 | Станко Димов

Изключителен респект към Григор Димитров изрази поставеният под №1 в основната схема на Уимбълдън Новак Джокович. Именно българинът и сърбинът ще се срещнат в единия от полуфиналите на „Ол Ингланд Клъб”, а ето какво каза Ноле по този повод:

„Голяма победа за Григор, той е под пара! Не е загубил двубой на трева през годината. Той е човекът, с който трябва да се съобразяваме”, коментира Джокович.

Иначе Ноле имаше много труден мач на четвъртфиналите с Марин Чилич, който успя да измъкне в 5 сета. По този начин той достигна до полуфинал на Уимбълдън за пети пореден сезон. Сърбинът има и един трофей от свещената английска трева – през 2011-а, когато на финала победи Рафаел Надал.

Ноле, в типичния си стил, намери начин да извлече забавното от двубоя с Чилич. „В четвъртия сет си смених обувките и започнах да играя много добре. Определено ще бъда обут с тях в двубоя с Григор Димитров”.

Ако успее да победи Григор Димитров и в последствие да спечели турнира, от понеделник Новак Джокович ще се завърне на върха на ранглистата. 

ГАЛЕРИЯ ОТ ТРИУМФА НА ГРИШО!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини