Федерер: Писна ми от въпроси за Надал!



25-05-2010 00:48 | Николай Драгиев

Роджър Федерер се сопна на журналистите за купищата въпроси, които му задават за съперничеството с Рафаел Надал. Той коментира, че няма нищо против да играе с Рафа на финал, но не му се отговаря на едни и същи питания. Швейцарецът допълни, че е доволен от победата си над Питър Лучак в първи кръг.

 

"Получих шанс в края на първия сет и се възползвах. След това всичко стана по-лесно. В края дори имах възможност да се отпусна съвсем. Направих няколко страхотни къси топки. Така че този мач бе перфектното начало в Париж," похвали се Роджър.

 

"Колкото повече играя на клей, толкова по-добре се чувствам. Трябва много внимателно да подхождаш към настилката, тъй като това е важно за работата с краката," анализира още той.

 

Роджър обаче се ядоса в края на пресконференцията от поредния въпрос за Надал. "Не знам докога ще трябва да отговарям на този въпрос. Все пак се надявам да съм на финал. Ако и той е там - перфектно. И за него, и за мен ще е ужасно да не стигнем до тази фаза. Рано е за прогнози. Не е полуфинал сега, а първи кръг," завърши той.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини