Гришо: Радвам се, че Шарапова е тук да ме подкрепя



10-06-2014 20:08 | Станко Димов

Григор Димитров започна с победа в сезона на трева. Той се класира за трети кръг на турнира в Куинс Клъб, след като надви с 2:0 сета Джеймс Уорд. Ето какво каза нашето момче в интервю след срещата:

 „Всеки път, когато играя тук се чувствам специално, особено на централния корт. Както винаги атмосферата е страхотна. Не е лесно да играеш срещу него (Джеймс Уорд) тук, публиката е зад него, подкрепя го.

"Доволен съм от днешния двубой, очаквам с нетърпение следващите ми срещи. Искам да изиграя възможно най-много двубои преди Уимбълдън, трябва да намеря своя ритъм и да се нагодя към тревната настилка," заяви българинът който е добър приятел с британеца.

Запитан за триумфа на „Ролан Гарос” на неговата приятелка Мария Шарапова, която днес бе на трибуните в Лондон, Гришо сподели следното: „Това беше един от най-добрите финали, които съм гледал. Мария ми даде страхотен пример, мотивира ме. Показа, че е голям шампион. Доволен съм, че тя е тук с мен и ме подкрепя. Докога ще остане в Лондон? Не знам, попитайте нея”.




 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини