Джокович: Все още не мисля за сблъсък с Надал (видео)



Джокович: Все още не мисля за сблъсък с Надал (видео)
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
03-06-2014 22:37

Новак Джокович сподели, че е доволен от представянето си и убедителната победа с 3:0 сета над Милош Раонич на "Ролан Гарос". Така сърбинът вече има 14 полуфинали в последните си 15 турнири от Големия шлем.

"Никога не е лесно срещу играчи, които сервират като Милош. Малко са от този калибър, които могат да сервират толкова добре. Другите двама са Джон Иснър и Иво Карлович, чиито сервиси са много мощни и добре насочени. Важно е срещу тях да се възползваш от всяка една възможност, която се появи.

"Беше от особено значение да спечеля първия сет, а вторият бе наистина равностоен. След това се чувствах далеч по-уверен. Независимо, че спечелих в три сета няколко точки в определени моменти, решиха кой ще излезе победител. Това и очаквах, възползвайки се от възможностите, които се появиха пред мен," анализира той.

Попитан дали вече мисли за евентуален финален сблъсък с Рафаел Надал, Джокович отчете че в момента е насочил мислите си мач за мач и не иска да се концентрира върху странични неща.

"Не гледам все още към финала в турнира. Единствено съм се съсредоточил за битката с Ърнест Гулбис. Той играе много добре, уверен е, но вярвам в моите възможности. Направих няколко чудесни седмици на клей от Рим до момента. Сега имам два дни за подготовка преди новото предизвикателство," обобщи сърбинът.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини