ВИДЕО: Григор „опита” от тортата на корта



ВИДЕО: Григор „опита” от тортата на корта
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
16-05-2014 16:56 | Станко Димов

Григор Димитров си направи чудесен подарък за своя 23-и рожден ден, след като се класира за първи път в кариерата си за полуфинал на турнир от „Мастърс 1000” сериите.

Това стана факт, след като българинът се наложи с 6:2 и отказване над Томи Хаас (германецът се оплака от болки в рамото).

Любопитното е, че заради отказването на Хаас организаторите бяха изненадани и принудиха тръгналия да се прибира в съблекалнята Гришо да изчака. Малко по-късно той дори обиколи почти целия корт в желанието си да раздаде автографи на всички свои фенове.

След кратко прибиране в съблекалнята заедно с ПР-а на АТР Фабрицио Сестини Димитров се върна на централната арена при привържениците. Там вече го чакаше торта. Рожденикът обаче се наложи да опита от сладкиша по странен начин, тъй като неговият треньор Роджър Рашид буквално размаза тортата върху лицето му.

„Как изглеждам”, пошегува се Гришо с усмивка и изобилие от сладко по лицето.

С победата си днес Григор Димитров си гарантира 360 точки за ранглистата, които по всяка вероятност ще го изстрелят за рекордното за него 12-о място в класацията на АТР.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини