Мария за Григор и Рим: Настроена съм на романтична вълна (видео)



14-05-2014 22:52

Две от най-търсените лица в съвременния тенис извън корта безспорно са Мария Шарапова и Григор Димитров. Така е и в Рим, където и двамата вече стартираха участието си по най-добрия начин - с двусетови победи.

И ако Хубавата Маша е позната като изключително устойчива психически и готова да се бори до последно на корта, то в интервю за "Гадзета дело спорт", попитана за своя любим Гришо и това че Рим е "градът на любовта", тя разказва че Вечният град наистина я настройва на романтична вълна със своя неповторим дух и атмосфера.

"Кариерата ми вече е доста продължителна. Изминаха десет години от както спечелих първата си титла от Големия шлем на Уимбълдън. Наистина значимо е за мен да продължавам да бъда на топ ниво и да играя до днес със същата страст като 17-годишно момиче," споделя Мария.

Рускинята посреща с неприкрита усмивка въпрос дали е посветила свой надпис след триумфа си в Мадрид "Успях, скъпи" към Григор Димитров и не крие, че романтиката на Рим, който събира и двамата едновременно в надпреварата, й въздейства.

"Рим е наистина специален град, уникално място. Този път нямах много време преди турнира тук, защото бях до последно в Мадрид. Надявам се обаче да остана по-дълго тази година. Обичам да се наслаждавам на всички места в града - площадите, магазините, фонтаните и да усетя атмосферата," допълва тя.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини