Григор тренира с Надал, Серина гледа отстрани (снимки)



02-05-2014 10:41 | Станко Димов

Григор Димитров проведе съвместна тренировка със световния №1 Рафаел Надал. Двамата тренираха на централния корт на комплекса „Каха Махика” в Мадрид, където в неделя започва поредният „Мастърс 1000” турнир.

Миналата година именно в Мадрид Григор записа една от най-големите си победи, след като отстрани тогавашния №1 Новак Джокович във втори кръг. Надал пък успя да спечели турнира, като на финала победи Станислас Вавринка, който в трети кръг бе надвил нашия Гришо.

Иначе това далеч не е първият случай, в който Григор и Надал тренират заедно. В началото на годината, в навечерието на Откритото първенство на Австралия, българинът и испанецът пак споделиха един корт. В последствие двамата се срещнаха на четвъртфинал, а Рафа измъкна успеха с 3:1 сета, след което засипа със суперлативи нашето момче.

Тренировката на Григор Димитров и Рафаел Надал в Мадрид, освен от треньорите им Роджър Рашид и Тони Надал, бе изгледана и от световната №1 при дамите – Серина Уилямс.

Американката тренира веднага след Гришо и Рафа, но бе подранила и реши да изгледа на живо част от заниманието на Димитров и Надал.







 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини