Гришо: Знам какво да очаквам от Росол, съжалявам за Гаел



26-04-2014 17:15 | Станко Димов

В неделя Григор Димитров ще излезе за 4-и път в кариерата си на финал на турнир от веригата АТР. За първи път българинът спори за трофей миналия януари в Бризбейн, където бе победен от Анди Мъри. В последствие обаче нашето момче вдигна трофеите в Стокхилм (победа над Ферер) и Акапулко (победа над Андерсън).

В събота българинът се изправи срещу Гаел Монфис на полуфиналите в Букурещ, а едва след 16 минути игра французинът се отказа заради контузия.

„Това със сигурност е разочароващо за Гаел. Колкото и да съм щастлив, това е незаслужена победа и за съжаление двубоят трябваше да приключи по подобен начин. Видях какво се случи. Надявам се, че той ще се възстанови за предстоящите турнири”, коментира Димитров.

„Уверен съм, след като през последните дни победих няколко добри играчи. Трябва да бъда подготвен, знам какво да очаквам от него (Росол). Ще бъде отлично чувство да изляза утре на централния корт”, каза още най-добрият български тенисист.

Битката за титлата е в неделя от 15,00 часа българско време и ще се излъчва по ТВ+ на Булсатком, а също ще може да бъде наблюдавана онлайн чрез линкове в Tennis24.bg.

 



 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини