СНИМКА: Гришо тренира с Джокович в Монте Карло



09-04-2014 16:31 | Станко Димов

Най-добрият български тенисист Григор Димитров вече е в Монте Карло, където ще се включи в започващия след дни „Мастърс 1000” турнира. За Димитров това ще бъде първа надпревара на клей за сезона. Гришо има да защитава доста точки в Княжеството, където миналата година достигна до четвъртфинал (загуби от Надал).

Днес Григор Димитров направи тренировка на централния корт, а от другата страна на мрежата бе не кой да е, а Новак Джокович. Сърбинът е шампион в Монте Карло от миналия сезон.

Ноле и Гришо са в отлични отношения и не за първи път се подготвят заедно. Двамата редовно обичат да се шегуват, а наскоро дори сърбинът прекъсна една пресконференция на Димитров и седна до него, след което се престори на журналист и го интервюира.

Иначе Гришо „загря” за сезона на клей в Европа с участието си с националния отбор за Купа „Дейвис”. През изминалия уикенд Гришо и компания надвиха Гърция с 4:1 победи насред Атина. Двубоите се проведоха именно на клей, а Димитров записа победа на сингъл и двойки (с Кутровски).

Ето и снимка от днешното занимание на Григор Димитров. 


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини