Балканско шоу! (видео)



10-03-2014 10:20 | Станко Димов

Новак Джокович прекъсна пресконференцията на Григор Димитров и започна да "интервюира" нашето момче. Ноле точно беше приключил собствената си пресконференция и си тръгваше, когато реши да се спре в голямата зала за интервюта, където в това време беше Гришо.

"Нека поговорим", каза сърбинът, който отиде най-отпред в залата, пълна с журналисти. "Моят приятел Григор е най-красивият тенисист в тура. Няма нужда да говорите прекалено много за тенис. Той постигна невероятни успехи тази година, затова нека поговорим за визията ти".

"Какво искаш да знаеш?", го попита Димитров през смях.

"Мога ли да ти задам въпрос? Кой ти е любимият бонбон "Шугарпова?"

"Леко киселият (Flirty Sour)", каза Димитров по повод бонбоните, които произвежда неговата приятелка Мария Шарапова. След това, Гришо засипа Ноле с похвали, когато му зададоха въпрос какво мисли за него.

"Преди всичко, той е страхотен човек и извън корта. Имаме невероятна връзка, а и говорим доста сходни езици. Напоследък имахме доста битки и се надявам да имаме още много занапред. Той е наистина доказан играч. Имам предвид Шлемовете и всичко останало, което може да се каже за играч като него", каза Димитров.

Малко по-късно Гришо публикува снимка в профила си във Facebook и написа следното: "Днес имах изненадващ посетител на моята пресконференция".

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини