ВИДЕО: Матс Виландер и Григор с шоу на корта в Акапулко



04-03-2014 12:13

Дали Григор Димитров е част от новото поколение, което ще се намеси в борбата за челните позиции в ранглистата - там, където отдавна от доста време са Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри?

На този въпрос все още няма категоричен отговор. В тази връзка обаче легендата Матс Виландер не пропусна да се срещне с Гришо по време на турнира в Акапулко, където българинът спечели своята втора АТР титла.

"Началото на сезона бе добро за мен. Определено за мен бе много вълнуващо за първи път в кариерата ми да достигна до четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия и като цяло в турнир от Големия шлем," споделя Гришо пред Матс.

След това двамата се отправят на корта, където българинът демонстрира част от своите умения. От своя страна Матс специално настоява Гришо да му покаже един от най-трудните и в същото време атрактивни удари - този с гръб към мрежата или по-популярен като "хот-дог".
 
Димитров демонстрира още няколко от най-трудните удари в играта, а в края на срещата с Виландер, шведът не пропуска да изрази и личното си мнение като определя Григор като един от най-приятните и талантливи играчи изобщо в тениса.

Още по темата:
Виландер: Димитров е най-впечатляващият талант

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини