Григор Димитров: Не е лесно срещу добър приятел (видео)



12-02-2014 12:11

Григор Димитров остана много доволен от успеха над Дмитрий Турсунов на АТР турнира в Ротердам. Той не скри, че двамата са и приятели извън корта, което е усложнило задачата му

"Не беше лесно срещу играч като Дмитрий, който е и мой добър приятел. Радвам се, че отново се завърнах на турнира в Ротердам за първия си двубой след Australian Open.

"Мисля, че се придвижвах добре по корта, но като цяло имах проблеми със сервиса. Допуснах някои грешки във втория сет и той успя да се върне в мача. Като цяло съм доволен от играта си и начина, по който се представих," заяви Димитров.

ВИДЕО: ДВЕ ПРЕКРАСНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА БЪЛГАРИНА

"Началото на тази година наистина бе добро за мен и особено на Australian Open. Сега обаче това е в миналото и е важно да се концентрирам върху предстоящите си изяви. Искам да спечеля още много оспорвани мачове на най-големите тенис кортове," пожела си българинът.

Следващият съперник на Григор ще бъде Ърнест Гулбис, с когото нямат официален двубой. Според водещите букмейкъри българинът е считан за фаворит в тази среща макар и не с голямо предимство в ставките.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини