Григор Димитров намери купувач за "Мерцедес"-а



Григор Димитров намери купувач за "Мерцедес"-а
Свързани играчи
Тагове
29-01-2014 18:59 | Станко Димов

Григор Димитров бързо успя да намери купувач за луксозния си Мерцедес. Само преди няколко дни в популярен сайт за обяви за коли бе предложено за продажба возилото на най-добрия български тенисист.

"Това е личният автомобил на Григор Димитров и се намира в Хасково. Абсолютно без забележки с платени каско и данъци. Има чисто нови зимни и летни гуми (неползвани зимни)" - гласеше съобщението в обявата бе публикувана и снимка на големия талон на автомобила, на която се виждаше името Григор Димитров и регистрационния номер "Х1991ВТ", който явно е избран заради рождената година на спортиста – 1991-ва.

Обявата бе пусната от близък приятел на Димитров и той бързо успя да осъществи сделка. Според vsekiden.com колата е продадена за 85 хиляди лева на местен хасковски "баровец".

Както е известно Григор е страстен почитател на автомобилите. Още преди време това обяви приятелката му Мария Шарапова, която му подари Порше, а наскоро самият той пък заяви, че много обича да гледа „Бързи и яростни” и понякога обича да се превъплъщава в героите от филма.

Така че, въпреки че Гришо си има Порше, много скоро очакваме да видим ново луксозно негово возило в Хасково.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини