Шарапова: Чувствам се щастлива с Григор



17-12-2013 00:39

Мария Шарапова призна, че след проблемите през настоящия сезон е още по-мотивирана да се върне на върха в световния тенис и да печели най-големите турнири.

Тя планира да започне новия сезон след две седмици на турнира в Бризбейн. Шарапова следва план за подготовка за новия сезон, който датира от октомври досега и в него натоварванията постепенно се увеличават.

Наскоро Маша дори участва в демонстративен двубой срещу Ана Иванович в Богота.

Рускинята не крие, че се чувства щастлива заедно със своя приятел в лицето на Григор Димитров, макар двамата в дълги периоди да са разделени заради множеството си ангажименти в различни точки на света.

"Хубаво е, когато се прибирам вкъщи и там ме чака човек, с който се чувствам щастлива. Поучих се от грешки в миналото," коментира Мария, визирайки предишната си връзка с баскетболиста Саша Вуячич.

"Радвам се, че съм с някой, който има своя собствена индивидуалност, уважава ме, дава ми възможност да градя сама живота си, но като важна част от него. Подобна комбинация е много трудно да се получи във всяка една връзка, но аз имам този късмет," откровена е Шарапова, която е заедно с Гришо вече година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини