Джокович: През 2014-а искам да се противопоставя на Рафа на "Ролан Гарос"



13-11-2013 14:42

Новак Джокович сподели, че завършва годината с повишена увереност след успеха над Рафаел Надал на финалния "Мастърс". Сърбинът, който е в серия от 22 поредни победи, предстои да участва и във финала на Купа "Дейвис" за Сърбия.

"За мен е много позитивно това, че успях да завърша годината успешно и да преодолея няколко тежки загуби на "Ролан Гарос", US Open и Уимбълдън.

"Продължавам усилено да работя върху някои компоненти от играта ми, което вече дава добри резултати. Специално сервисът ми помогна да спечеля доста мачове в последните два месеца.

"Сега се надявам да успея да помогна на страната ми да спечели отново титлата за Купа "Дейвис" във финала на турнира. Това може да се превърне и в добра платформа за подготовка преди новия сезон.

"Наистина съм мотивиран да се представя силно през следващата година, започвайки с Australian Open. Също така искам да успея да се противопоставя на Надал на Ролан Гарос в идващия сезон," коментира Джокович.

Ноле отчита, че загубите които е допуснал през сезона са му помогнали да открие някои слабости в играта си и тъкмо върху тях той ще работи сега.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини