Роджър Рашид: Тежка загуба, с Григор ни чака много работа



31-10-2013 22:55

Треньорът на Григор Димитров Роджър Рашид коментира, че той и българинът ще анализират днешното поражение от Хуан Мартин дел Потро. Рашид смята, че пред двамата предстои "още много работа" по пътя към новия сезон.

"Тежка загуба за Григор днес. Анализираме всеки един негов мач в последните три седмици, за да надградим. Чака ни страшно много работа," коментира Рашид по повод днешното поражение на Гришо от Хуан Мартин дел Потро.

От своя страна Рашид допълни още, че българинът е бил далеч от най-добрата си игра и в предишния си мач срещу Фабио Фонини, но е намерил начин да спечели. Австралиецът определя това като добър знак, тъй като истински добрите играчи умеят да измъкват и мачовете, в които не са в оптимална форма.

В социалните мрежи Рашид получи похвали от бившия треньор на Андре Агаси Дарън Кейхил. "Впечатляващи първи седмици на вашата работа. Григор може да направи сериозен прогрес през 2014-а - успех."

Топ тенис треньорите също така са се обединили в собствен сайт(Protenniscoach.com). Освен Кейхил и Рашид там своите съвети дават още Брад Гилбърт, Пол Анакон и други.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини