Халеп: В петък се отдавам на пазар, искам да разгледам града



30-10-2013 21:51 | Станко Димов

Симона Халеп стана първата тенисистка, която си гарантира място на полуфинал на Турнира на шампионките в София. Румънката записа две победи с по 2:0 сета в първите си два двубоя, с което си осигури място в Топ 4 в турнира. Ето какво каза Халеп след днешния успех.

„Не сервирах много добре, опитвах се да запазя концентрацията си върху своята игра, но не се получи. В същото време тя направи силен мач. Необичайно е за мен да играя пред толкова много фенове от Румъния, но аз имам фенове навсякъде, където играя. По-голямата част от тях бяха мои роднини”, започна Халеп. 

„Нямам претенции срещу кого ще играя на полуфиналите. Уморена съм, но имам два дни да се възстановя. Малко трудно е да се концентрираш в двубой,който не е важен.

Но за мен е важно да продължа с победите и да бъда готова за полуфинала, защото ако загубя утре срещу Свитолина, ще ми бъде по-трудно да играя на полуфинал.

"Имам нужда от почивка, в петък ще се разходя из града на шопинг, ще си разведря мислите, да разпусна малко, наистина имам нужда”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини