Надал: Това е един от най-успешните ми сезони



28-10-2013 20:52

Рафаел Надал си пожела да завърши сезона без повече проблеми от здравословен характер. Испанецът предстои да участва на "Мастърс" турнирите в Париж и Лондон.

"В момента не се чувствам изтощен, както бе в предишни години. Преди пристигах тук много уморен и без необходимата енергия да се състезавам на топ ниво. Тази година ситуацията е друга. Чувствам се свеж и радостен, че съм тук.

"Остават още два турнира до края на сезона и ми се иска да се представя на тях по-силно от предишни години, но няма да е лесно. Знам, че ако играя добре мога да постигна хубави резултати," сподели Рафа, който все пак отчете че условията на въпросните турнири в зала не са най-подходящи за коленете му.

Матадора отчете, че настоящият сезон е един от най-успешните за него и дори да не спечели предстоящите турнири, това няма да се промени.

"Основното ми желание до края на сезона е да завърша годината здрав. През цялата година казвах, че главната ми цел не е да финиширам като номер 1 в света. В момента пред мен има подобна възможност и би било страхотно, ако успея. Независимо какво се случи, това няма да промени факта, че направих един от най-добрите си сезони," обобщи той.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини