Рафаел Надал „отписа” турнира в Париж



Рафаел Надал „отписа” турнира в Париж
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
12-10-2013 19:39 | Станко Димов

Рафаел Надал отписа шансовете си да спечели титлата от последния за сезона „Мастърс” турнир – този в зала „Берси” в Париж. До момента испанецът има 5 трофея от надпревари от тази категория и ако спечели в Париж ще стане първият, който печели 6 „Мастърс” титли в рамките на един сезон. Надал обаче не вярва, че това ще се случи.

„6 „Мастърс” титли за един сезон? Това е някаква шега”, каза Надал след загубата си от Хуан Мартин дел Потро в Шанхай. „Въпреки резултата (2:6, 4:6) спокойно мога да кажа, че играх добре. Просто той бе по-добър, днес всичко му се получаваше. Дел Потро игра на изключително ниво”, каза Надал за въпросния двубой.

Още преди турнира в Шанхай испанецът сподели, че е предоволен от сезона си до момента. „Не съм и мечтал, че мога да се завърна на корта по такъв начин. Спечелих толкова много титли, върнах се на първата позиция в ранглистата. Какво повече мога да искам?! Това е една от най-емоционалните ми години и определено един от най-добрите ми сезони, може би най-добрият”, каза Надал. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини