Бекер: Връзката с Маша не пречи на Григор



02-10-2013 11:36 | Станко Димов

Легендарният германски тенисист Борис Бекер даде ексклузивно интервю за "Труд" веднага след края на големия голф турнир "Мерцедес" в Щутгарт. Трикратният шампион от "Уимбълдън" е световен посланик на автомобилния гигант.

Борис Бекер споделя, че много харесва стила на Григор Димитров и посъветва българина да е по-дисциплиниран, за да извлече максимума от потенциала си.

"Григор Димитров е отличен тенисист и много ми харесва. Но трябва да наблегне повече на тренировките. И на дисциплината. Трябва да е много по-сериозен от това, което показва сега. Качествата ги има. Григор може да бъде звезда от десетте най-добри на корта. Гледах го как играе срещу Рафаел Надал в Монте Карло. Беше отличен.

Не го сравнявайте с Федерер. Това му тежи. Роджър е великан в тениса. Спечелил е всичко възможно. Григор има качества да го подражава. Но преди да стане наистина сериозен, тези сравнения са излишни", заяви Бекер.

"Дали връзката с Мария Шарапова му пречи? Напротив! Маша е истински професионалист в тениса и ще му помогне да доразвие качествата си. Все пак всичко зависи от човека. Надявам се да видя все по-силни мачове на Димитров", добавя германецът.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини