Григор Димитров напуска академията Good to Great



29-09-2013 18:12 | Николай Драганов

Григор Димитров напуска шведската академия Good to Great. Тази изненадваща новина дойде от официалния сайт на стокхолмската академия.

 

"Good to Great прекратява отношенията си с Григор Димитров, които датират от ноември 2012 година", гласи съобщението, публикувано на официалния сайт на академията.

 

В него се посочва, че раздялата се случва "без лоши чувства". "Григор реши да прекарва повече време в Лос Анджелис, вместо в Стокхолм. За Академията това би означавало, че неговият личен треньор Микаел Тилстрьом ще трябва да бъде малко или много откъснат от Good to Great и цялата концепция на нашата академия, в която ние дълбоко вярваме", добавят шведите.

 

"Всички в Good to Great желаем на Григор късмет в остатъка от сезона и също така оставяме отворени вратите за него да работи отново с нас, когато пожелае", се казва още в съобщението, след което бившите треньори на Гришо припомнят, че по време на съвместната им работа българинът се е изкачил от №49 до №20 в света, като е записал и рекордното си 26-то място.

 

В момента Григор Димитров е в Пекин, където в понеделник сутрин ще стартира участието си в Откритото първенство на Китай с мач срещу Роберто Баутиста Агут. Засега липсва гледната точка на Гришо, както и информация с кого ще работи в Лос Анджелис и ще бъде ли назначен нов треньор.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини