"Левски", "НСА" и "Черно море-Елит" с победи на държавното първенство



25-09-2013 16:57

Изиграха се двубоите от втория ден на Държавното отборно първенство по тенис за мъже "Happy", което се провежда на кортовете на Българския национален тенис център.
 
Първият състав на "Левски" спечели с 3-0 срещу втория тим на "Лозенец 2000" в група "А". В срещата на вторите ракети играещият капитан на "сините" Илия Кушев се наложи с 6:3, 6:3 над Тед Бачев.

След това националът за Купа "Дейвис" Димитър Кузманов победи с 6:1, 6:1 Радослав Шандаров. На двойки Кузманов и Вълко Нешев надиграха с 6:1, 6:4 Шандаров и Бачев.
 
В четвъртък "Левски" играе с ТК "София" и при очакван нов успех, ще се класира на полуфинал.
 
Шампионите от "НСА" записаха втора победа в група "С" с 3-0, този път срещу втория състав на Академията. Утре първият тим на "НСА", воден от национала Валентин Димов, излиза срещу ТК "Хасково", който също е с два успеха, в мач за първото място.

В група "D" "Черно море-Елит" също взе втора победа. Варненският състав записа 2-1 срещу втория тим на "15-40". Националният треньор Тодор Енев спечели с 6:0, 6:0 срещу Росен Найденов от "15-40".

След това Мартин Атанасов изравни резултата с победа над Юмер Юмеров с 6:1, 3:6, 6:3.

В решителния мач на двойки бившият номер едно на България Ивайло Трайков и Марсел Радев спечелиха с 6:1, 6:3 срещу Атанасов и Найденов. С два успеха в групата е и ТК "Севлиево" с първа ракета Петър Трендафилов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини