Григор "тренира" из Ню Йорк с кучето на Маша (снимки)



27-08-2013 01:39

Докато чака първия си мач в откритото на САЩ, Григор Димитров използва свободното си от тренировки време за разходки из Ню Йорк.

Българската звезда в тениса обаче не обикаля сам улиците. Компания му прави симпатяга на име Долче, който е почти толкова известен, колкото стопанката си. Това е кучето на Мария Шарапова, гадже на таланта от Хасково," пише "24 часа".

Рускинята се отказа от участие в последния за сезона турнир от "Големият шлем" заради контузия в рамото, на което претърпя операция преди няколко години. Бившата №1 в световната ранглиста явно обаче е решила да остане в града и най-вероятно ще гледа Григор.

По време на разходката си Димитров веднага бе разпознат от фенове, които не пропуснаха възможността да се снимат с него, но и да коментират, че това е кучето на Шарапова.

Българинът за пореден път е в центъра на вниманието на тенис коментаторите преди началото на голям турнир, какъвто е US Open.

"На кого ви напомня Димитров? На Федерер, разбира се. Но трябва да подобри физическата си издръжливост, да бъде постоянен и да работи върху ретура. Но той е човек, който обича да импровизира на корта", пише в един от анализите.

"Нямам нужда непрекъснато да говорят за мен. Най-важното е да играя добре през целия сезон", обяснява Димитров.

Тъй като тренира в шведската академия Good to Great, той бе попитан дали вече се чувства велик. "На път съм", отговаря с усмивка Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини