Бейкър: Димитров е непредвидим, ще бъде трудно



13-08-2013 14:54 | Станко Димов

Брайън Бейкър ще се изправи срещу Григор Димитров във втори кръг от „Мастърс 1000” турнира в Синсинати. В понеделник 28-годишният Бейкър се наложи с 2:0 сета над Денис Истомин, като това бе негов първи мач в Тура от януари насам, когато получи тежка контузия по време на Australian Open и бе изведен от корта с инвалидна количка.

„Страхотно е, че отново съм в играта, особено на толкова силен турнир”, коментира Бейкър пред медиите отвъд океана.

„Разбира се, че няма как да съм в оптимална форма още в първия ми мач, но определено съм доволен от начина, по който се представих срещу Истомин. Мисля, че контролирах двубоя”, сподели 28-годишният състезател.

Тази вечер Бейкър ще премери сили с нашия Григор Димитров, като залогът е място в трети кръг и евентуален двубой с Рафаел Надал.

„Григор е непредвидим играч. Винаги е готов да те изненада с някой удар, който не си очаквал. Играл съм срещу него, добър е. Той е една от надеждите в Тура и знам, че няма да ми бъде лесно”, коментира Бейкър.

По-рано през сезона Бейкър и Димитров премериха сили на турнира в Бризбейн, Австралия. Българинът се наложи с 6:3, 7:6 (8), а в последствие стигна до финал в турнира.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини