Гришо: Най-запомнящият се мач ми бе срещу Джокович



01-08-2013 00:32

Григор Димитров даде любопитно интервю пред Tennis Grandstand, в което коментира различни теми. Той не крие, че понякога му е трудно да се справи с непрекъснатия медиен интерес около връзката му с Мария Шарапова.

Сега българинът е съсредоточен върху това да се представи максимално успешно на серията турнири на твърди кортове в САЩ, където той признава че много обича да играе.

"Тази година беше доста забавно по време на сезона на клей. А сега ситуацията се развива още по-добре в турнирите на хард. Обичам да играя в Щатите. Тук се чувствам наистина комфортно," коментира Гришо.

Той не крие, че напоследък все по-често го карат да коментира връзката му с Мария Шарапова. "Разбира се, че много се коментира тази тема и това е нормално. Особено в Англия имаше много въпроси. Но какво мога да направя?"

Кой бе най-запомнящият се момент на корта през тази година?
- Те бяха много, но един от тях бе, когато играх с Новак Джокович. Този мач бе един от най-запомнящите се за мен. Разбира се не мога да пропусна и мача и с Рафа. Имаше много специални моменти.

Ако не беше тенисист, с какво би се занимавал?
- Определено със спорт. Майка ми е бивша волейболистка. Обичам също така да играя футбол, волейбол, баскетбол - всякакви спортове. Трудно ми е да определя някой от тези спортове пред останалите.

Ако можеше да си избереш трима души, с които да вечеряш, кои биха били те?
- Джони Деп със сигурност. Другите двама... моята приятелка, но аз вечерям с нея всяка вечер. Също така Моника Белучи. А също и с някой музикант, но ми е трудно да кажа име в момента.

Каква бе най-забавната среща, която си имал с фенове?
- Имало е много такива. Винаги се стремя да раздавам автографи след моите тренировки. Феновете често ме изненадват със забавни подаръци. Така например получих плюшено мече с различни пожелания на български. Спомням си също така при мой престой в Азия група фенове бяха със специални тениски в моя подкрепа. Беше наистина забавно.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини