Григор започва на единично тази вечер – вижте от колко часа



Григор започва на единично тази вечер – вижте от колко часа
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
30-07-2013 13:07 | Станко Димов

Григор Димитров започва участието си на сингъл в турнира Citi Open във Вашингтон тази вечер. Българинът ще премери сили с един от най-опитните състезатели в тура – Ксавие Малис, като срещата между двамата е поставена на втория по големина корт „Грандстенд” и ще започне не преди 02:00 часа българско време (виж пълната програма за вторник ТУК).

За жалост двубоят ще може да бъде проследен само чрез официалния лайфскор, тъй като единствено Централния корт има тв покритие.

До момента Гришо и Малис са си разменили по една победа. Първият им сблъсък е на турнира в Букурещ през 2012-а, когато Малис се налага с 6:2, 6:4. През настоящия сезон Гришо взе реванш и надви Малис с 6:3, 6:2 в Монте Карло, отново в двубой от първи кръг. И двете им срещи до момента са били на клей.

Победителят ще се класира за трети кръг, където ще играе с Денис Истомин или Сам Куери. Място в трети кръг ще гарантира на Григор 45 точки за ранглистата, както и чек за близо $15 000.

Турнирът във Вашингтон е от категорията АТР 500. Поставен под №1 е Хуан Мартин дел Потро (Аржентина), следван от Кей Нишикори (Япония) и Томи Хаас (Германия). 

ОСНОВНА СХЕМА ВЪВ ВАШИНГТОН

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини