Ноле: Целият свят видя, че сервисът ми е трагедия (видео)



18-04-2010 03:58 | Николай Драгиев

Новак Джокович не скри разочарованието си загубата от Фернандо Вердаско в полуфиналите в Монте Карло. Сърбинът си призна, че сервисът му е трагедия, а също така и че има проблем с алергия. Той допълни, че почва здраво да работи по началния удар, за да не се дъни по този начин.

"Очевидно е, че този мач няма нищо общо с първите ми три в Монако. Фернандо пък игра невероятно и почти не направи никакви грешки. Също така не се чувствах добре на корта. Просто кофти ден," обясни Ноле.

Той разбира се не пропусна да се оправдае с физически проблем, както често прави. "Имам проблеми с алергия от месец и половина насам. Не искам да си търся оправдания, но понякога е трудно да се бориш с природата," анализира сръбската звезда.

Той не пропусна да засегне и ситуацията с безобразния му сервис. "Сервисът ми? Целият свят видя, че не струва за нищо и въобще не работи. Търся своя ритъм, но никак не е лесно да го намеря. Тренирам и ще тренирам с часове над него, с надеждата най-после да проработи," пожела си още Джокович.

 

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини