Федерер се завръща на корта в Хамбург, ясна е основната схема



13-07-2013 20:38 | Николай Драганов

Носителят на 17 титли от Големия шлем Роджър Федерер ще се завърне на корта през следващата седмица. Роджър ще се опита да забрави разочарованието от Уимбълдън по време турнира от сериите ATP 500 в Хамбург, където е поставен под №1 в основната схема.

 

Като такъв Роджър почива в първия кръг, а във втори ще се изправи срещу победителя от двубоя между Паоло Лоренци и Даниел Брандс. В следващия кръг е възможна среща с "лудата глава" Ърнест Гулбис, а на четвъртфиналите са възможни мачове срещу играчи като Фелисиано Лопес, Александър Долгополов, Николай Давиденко и други.

 

Евентуален съперник на полуфиналите за Федерер пък е полуфиналистът от Уимбълдън Йежи Янович, който е поставен под №4 и води втората четвъртина на схемата. Там са още Жереми Шарди, Томи Робредо и Фернандо Вердаско.

 

В долната част на схемата водач под №2 е Томи Хаас, който във втори кръг играе срещу Виктор Ханеску или квалификант. Преди полуфиналите той може да срещне Мартин Клижан, Фабио Фонини, Андреас Сепи и други. 

 

За полуфинал в тази част на схемата ще се борят още Николас Алмагро, Хуан Монако, Беноа Пер, Михаил Южни, Гаел Монфис и други.

 

Роджър Федерер е четирикратен шампион от Хамбург, но за последно е вдигал трофея през 2007-ма година. Той държи титлите също така от издания през 2002, 2004 и 2005 година. Актуален шампион от надпреварата пък е Хуан Монако, който през 2012, който надигра на финала Томи Хаас.

 

ОСНОВНА СХЕМА В ХАМБУРГ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини