Маша контрира Серина и защити любимия си Григор Димитров



22-06-2013 18:36 | Станко Димов

Уимбълдън все още дори не е започнал, но извън тревните кортове в All England Club атмосферата е повече от нажежена. Рядко в света на тениса можем да станем свидетели на сериозни скандали между играчи, но в последните дни сякаш е на път да се зароди такъв.

Огромното уважение, което имат един към друг, или в случая - една към друга, най-големите в света сякаш ги пази от публични нападки, но две изказвания на Серина Уилямс и Мария Шарапова в последните дни може би пречупиха това правило. Още по-любопитен за българските фенове на тениса е факта, че в епицентъра на този проблем между Маша и Серина стои... Григор Димитров.

В свое изказване преди няколко дни американката нападна приятелката на Димитров и №2 в световната ранглиста, че донякъде парадира с връзката си, а самият българин бе наречен "човек с каменно сърце". Редица издания веднага прозряха зад думите на Серина ревност, тъй като преди време усилено се говореше за интимни отношения между нея и Гришо.

Очевидно засегната от думите на своята съперничка, Мария Шарапова се включи в словесния дуел и на свой ред отправи сериозна нападка срещу Уилямс, като почти я обвини, че е развела Патрик Муратоглу с неговата съпруга.

"Разбира се, имам голямо уважение към Серина поради всичко, което е постигнала на корта. Ако иска да говори за лични неща, може би трябва да каже повече за собствената си връзка, своя приятел и това, че той бе женен и има деца", смело се изказа Шарапова, като по този начин не скри разочарованието си от думите на Уилямс.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини