Гришо се изправя срещу Типсаревич във вторник



17-06-2013 21:27 | Станко Димов

Григор Димитров ще започне участието си на демонстративния турнир The Boodles, който се провежда на кортовете в Стоук Парк, Англия, във вторник. Съперник на българина ще бъде втората ракета на Сърбия Янко Типсаревич.

Двамата ще излязат на корта в 16:30 часа, като двубоят ще може да бъде гледан на живо в интернет. В сайта на турнира определят Гришо като "изгряваща звезда" и не пропускат да отбележат победата му над Новак Джокович преди време.

"Нивото на играчите, които ще участват тук е точно това, от което имам нужда, за да се подготвя преди Уимбълдън," коментира българинът.

До момента Типсаревич и Димитров са се срещали 4 пъти, като сърбинът води с 3:1. Гришо обаче спечели последния двубой между двамата, който бе на „Мастърс 1000” турнира в Монте Карло.

Демонстративният турнир ще послужи като генерална репетиция за започващия в началото на другата седмица Уимбълдън и продължава до събота. Освен Гришо и Типсаревич, в надпреварата ще видим играчи от ранга на световния №1 Новак Джокович, Хуан Мартин дел Потро, Томаш Бердих и др.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини