Шарапова: Григор ме кара да се чувствам по-млада, разбира ме



23-05-2013 00:37

Мария Шарапова за пореден път говори за връзката си с нашия Григор Димитров. Руската красавица разкри, че е направо луда по хасковлията, пише "Стандарт".

"Важно за една връзка е партньорът ти да не те кара да се преструваш. Няма значение дали се чувстваш по-млада, по-стара, по-зряла. Въпросът е човекът до теб да те разбира само с поглед, да те подлудява", каза Маша. "Връзката ни с Григор върви много добре", добави 26-годишната Шарапова.

"Той ме кара да се чувствам по-млада и отвътре, което е супер. Но вече казах, годините не са важни. В живота ми се случват непрекъснато нови и нови неща. Повечето обожавам. Искам да имам до себе си някой, който ме разбира. Знаете за какво говоря.

"Утре може да се кача на някой самолет и да отиде някъде, защото просто искам. И е много важно този човек да уважава решението ми и нещата, които правя в живота си", сподели още Шарапова. Тя говори и за бившето си гадже - бившата звезда на "ЛА Лейкърс" Саша Вуячич.

"Трудно е, след като си прекарал толкова години с един човек. Двамата изграждахме силна връзка, но с времето разбрахме, че не това е пътят, по който искаме да вървим", завърши Маша, която в неделя започва защитата на титлата си от "Ролан Гарос".

Там ще участва и Григор Димитров, който пък бе поставен сред фаворитите от не кого да е, а от Тони Надал.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини