Пълно автокаско за Григор Димитров



Пълно автокаско за Григор Димитров
Свързани играчи
Тагове
16-05-2013 11:42 | Станко Димов

Дженерали Застраховане подари застраховка Каско за личния спортен автомобил на най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Част от социално отговорната политика на Дженерали е да подкрепя спорта у нас на всички нива.

„Направихме този малък жест, за да покажем своята съпричастност към един от най-обещаващите ни спортисти. Горди сме и искрено се радваме на това, което Григор постига в световния тенис и му стискаме палци всеки път, когато стъпи на корта”, заяви Ивайло Йосифов, главен изпълнителен директор на Дженерали България.

Компанията е един от спонсорите на кръговете от световната купа по ски, които се провеждат в България през последните години. Едновременно с това италианският застраховател подкрепя развитието на млади таланти в България и насърчава практикуването на любителския спорт.

Турнири по плуване, футбол и волейбол за деца, състезания по тенис за любители, турнири по мини футбол, любителски колоездачни обиколки, са част от спортните събития, организирани и подкрепени от Дженерали България през последните години.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини