Гришо пред Tennis24.bg: Имам шанс да пробия в Топ 10, но...(+ВИДЕО)



Гришо пред Tennis24.bg: Имам шанс да пробия в Топ 10, но...(+ВИДЕО)
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
10-05-2013 01:32 | Станко Димов

Григор Димитров приключи участието си на „Мастърс 1000” турнира в Мадрид. В трети кръг нашето момче отстъпи с 1:2 сета пред 15-ия в ранглистата Станислас Вавринка. Ето какво каза след двубоя Димитров пред журналисти, сред които бе и кореспондентът на Tennis24.bg в Мадрид Златка Замова.

„Той сервира добре, беше стабилен от основната линия. Неговите оръжия работеха добре тази вечер и това (победата на Вавринка) се случи.

Защо не можем да пробием в Топ 10 (младите играчи). Защото получаваме крампове още във втори кръг (визира мускулните си схващания в двубоя с Джокович). Много неща се промениха в тениса през последните години.

Мисля, че всеки има шанс да пробие в Топ 10, когато е в добра форма и използва правилните аргументи на корта. Просто трябва време. Мисля, че всички млади играчи трябва да се справим с напрежението, за да се докажем. Колкото по-бързо се случи това, толкова по-добре”.

Минути след двубоя Гришо написа в профила си във Facebook  следното: „Добра седмица, гледам напред към Рим. Благодаря на всички фенове, бяхте невероятни”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини