Ноле: Който няма достатъчно победи, мисли за загубите



08-05-2013 21:47 | Николай Драганов

След като снощи претърпя тежко поражение от Григор Димитров, световният №1 Новак Джокович бе принуден да си събере багажа и да се насочи от испанската столица Мадрид към тази на Италия - Рим. 

 

Именно там е следващият турнир, в който сърбинът ще вземе участие. Надпреварата отново е от категория "Мастърс", Ноле е финалист от миналата година и шампион през 2011-та и 2008-ма.

 

След спечелването на втория сет, сърбинът може би за първи път в своята кариера съвсем открито напомни за региона, от който произхожда и си позволи обидни реплики към публиката. Така или иначе на своята официална страница във "Фейсбук", където по традиция Ноле е доста активен, той се опита да позамаже положението.

 

"Напускам Мадрид днес и се отправям към Рим. Димитров изигра страхотен мач и заслужено спечели. Насладих се на тези няколко дни в испанската столица. Искаше ми се да имам повече време да се разходя и разгледам, но да се надяваме, че следващия път ще остана по-дълго :) Един много мъдър човек веднъж ми каза: онзи, който няма достатъчно победи, се фокусира върху загубите. Така че аз оставам позитивен и готов да се трудя още по-здраво :)", написа Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини