Надал: До "Ролан Гарос" се надявам физически да бъда на 100%



22-04-2013 16:54

Рафаел Надал сподели, че е оптимист за предстоящия "Ролан Гарос", независимо че загуби в Монте Карло на клей от Новак Джокович.

"Нужно е още да подобря физическата си форма, за да мога да играя във всички разигравания с еднакъв интезитет. Сега се уморявам по-бързо, отколкото бях свикнал доскоро," споделя испанецът.

"Мисля че съм на прав път - пет финала поред. Ако някой ми беше казал подобно нещо преди четири месеца, надали щях да повярвам. Много щастлив съм, че мога да играя срещу най-добрите играчи в света и то с реални шансове за успех," анализира още той.

Сега Рафа отчита, че трябва да обърне специално внимание върху физическата си форма, тъй като му предстоят още натоварени месеци.

"Тази седмица определено ще ми бъде от полза, за да се подготвя за предстоящите турнири. Надявам се да играя успешно в Барселона следващата седмица, за да достигна 100% от формата си физически.

"Ролан Гарос все още е далеч. Нужни са ми още мачове, за да мога да играя при еднакво натоварване през цялото време.

"Ще участвам в Барселона, а след това Мадрид и Рим. Имам достатъчно време, за да се подготвя максимално добре," обобщи Матадора.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини