Представянето на Григор Димитров през вашия поглед



27-03-2013 18:48 | Станко Димов

Загубата на Григор Димитров от Анди Мъри в Маями предизвика множество коментари. От една страна българинът бе много близо до успех поне в първия сет (бел.ав. водеше с 5:2), но от друга срещу него бе шампионът от US Open и №3 в ранглистата Анди Мъри.

От Tennis24.bg решихме да направим един „букет” от вашите коментари за представянето на Григор. Може би 70% от коментарите ви, дадени в страницата ни във Facebook, бяха положителни, което само по себе си говори много.

Разбира се има и фенове, които не скриха разочарованието си от загубата на първата ни ракета. Решихме да публикуваме част от вашите коментари, без редакторска намеса. Ето как видяхте двубоя вие, феновете на Григор Димитров и тениса като цяло: 

Nikolay Marinov БРАВО НА ГРИШО, хареса ми накрая ,че се бори не се отказа като предните му мачове , трябва да се гордеем..... ,че на 21 се бори така с най-големите

Тодор Николов Направо ми писна да гледам как изпуска мачовете!

Deqn Atanasov Браво на Гришо ще стане работата, горе главата, поизпоти докрай Анди

Tamer Tepik Това момче много ли е добър или защото е наше си мислим тъй? Само малко психика и ще ги подкара всичките!!! :D

Ни Кой Гришо си е една риба. Не може всеки път да е едно и също. Не искам да говоря срещу него, много ми харесва играта му, но психиката му е на гущер (никаква). Срамота е да сервираш за сет и да си прецакаш сета с двойни грешки (мн.ч.)

Джеймс Уолтър Гришо е голям играч, но му трябва малко повече кураж и психика.... аз лично съм му най-големия фен и го следя още откакто играеше по фючърси и itf турнири...а повечето не знаят дори каква му е била първата ракета...както и да е, Гришо е голям играч, но му трябва още малко време, за да стане велик играч.

Krasimir Kamenov Така се трупа опит. До една две години на тоя късметлия ще му е трудно да вземе 2-3 гейма на Гришо.

Наска Халачева И момента с победата ще дойде, а ние ще почакаме, защото вярваме в Григор. Направи прекрасен мач, игра на нивото на Мъри, и показа, че това е правилната посока.

Милен Кръстев Той винаги е само близо, но толкова близо и в същото време толкова далеч.....

Анелия Ангелова това, че се бори до последно е доказателство, че Гришо се развива. всички отчаяни, да се отказват! Момчето играе срещу световния № 1 и № 3. Има мъже в тура от години, които не успяват да достигнат това, което нашето момче прави. Така, че без големи претенции! Там за където е тръгнал пътят е много стръмен и труден.

Angel Angelov МНОГО СИ Е ДОБРЕ МОМЧЕТО! НЕ СЕ ВЖИВЯВАЙТЕ АНАЛИЗАТОРИТЕ!

Aleksey Dyulgerski Това с което Анди може да помогне на Гришо, се казва ...Лендъл.

Plamen Robov Мда Лендъл е голям треньор. Да докараш дръвче като Мъри до дотук си е подвиг. Играч средна класа с добър сервиз, но играе консервативно, умно и без изхвърляния и ето.....номер 3. Гришо е страхотен талант. Игра агресивно, със самочувствие, търсеше ъглите, но във важните моменти не му издържа психиката. Това се учи, така че come on Grisho! We believe in you!

Михаил Башев Трябва да се гордеем с играта на Гришо , въпреки загубата . Да неуспоримо е колко гадно и тъпо стана на всички, които гледаха мача, да видят как от 2:5 за Гришо изпусна сета, както стана и в мача при Джокович, но коментаторите казаха нещо много вярно '' Това е процеса на подобряване на психиката '' . Всички от големите тенесисти Джокович, Федерер, Надал, Мъри, Ферер и другите от топ 10 са имали такива моменти .. въпреки загубата Григор показа една добра игра и може само да извлече поуки от загубата си. Това нито ще е първият, нито последния мач в който Гришо има добре преднина и губи сета. Има чистите и плътни удари, има техниката, само остана да осъваршенства психиката си и ще се радваме да го гледаме във топ 20! Точно сега трябва да покажем голямата си съпричастност към него и да му покажем, че се гордеем с него, въпреки всичко !

Kostadin Dimitrov Много добра игра,но и грешките не бяха малко. Мъри не успя да го победи,Гришо успя да загуби.
На моменти прибързваше и това му изигра лоша шега. Колкото повече мачове с топ 10 играе, толкова по-добре за него. Има голямо бъдеще за нашето момче. Успех на следващия турнир.

Rosi Petrova Григор игра страхотно. Трябва да си повярва още малко психически и всичко ще е ок. Поздравления за хубавата му игра ...

Gabriela Dobreva Гришо винаги е много близо и май ще си остане много близо..........!!!!!!!!!

Diana Zlatinska Гришо игра страхотно. Може би за в бъдеще трябва да наблегне на психиката си.Струва ми се, че той сам не си вярва че може да побеждава големите играчи. А може!!!

Павлинка Лазарова Жалко и то много.Не може да водиш 5:2 и да не се стегнеш.Има още времеееееееееееееееееее:(

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини