Гришо и Нилсен надиграха братята Харисън



24-03-2013 11:00 | Николай Драганов

Григор Димитров и неговия партньор на двойки Фредерик Нилсен записаха експресна победа над братята Райън и Крисчън Харисън на турнира в Маями. Гришо и Нилсен се наложиха с 6:2, 6:2 за точно 47 минути, като дадоха общо 11 точки за целия мач на съперниците си, когато имаха начален удар.

От своя страна Димитров и датския му партньор пробиха общо четири пъти и с лекота се класираха за втори кръг, където ги очаква далеч по-сериозно препятствие в лицето на седмите поставени Леандър Паеш и Микаел Лодра.

Мачът на българо-датската двойка срещу братята Харисън трябваше да се играе още в петък, но бе отложен заради дъжд. Така в събота Григор изигра два мача, печелейки на сингъл срещу Симоне Болели, преди да дойде и успеха на двойки.

Още тази вечер Димитров и Нилсен ще изиграят и втория си мач в схемата на двойки, а мачът е трети не Корт №3 и ще започне не преди 20:30 минути българско време.

39-годишният Леандър Паеш от Индия е истинска легенда в играта на двойки. Той има общо 7 титли от Големия шлем на двойки, като е печелил всичките четири големи надпревари. Към това можем да добавим и още шест трофея от Шлема на смесени двойки.

Микаел Лодра също може да се похвали с три титли на двойки от Големия шлем. Общо двамата имат 76 титли на двойки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини